Carissimi amici e amiche,


De gezellige winteravonden komen eraan, graag zouden wij er hier enkele van voor u verzorgen.

U kunt bijvoorbeeld thuis genieten van een exclusieve wijn die u bij ons hebt gevonden. We hebben namelijk zaterdag 14 december een "wijn outlet" . Van 12 tot 17 kunt u bij ons zomaar pareltjes van wijnen scoren, wellicht komt u een collectors item tegen. We ruimen de kelder op tegen bodemprijzen!

Beide kerstdagen zijn we van 17.00 tot 22.00 geopend, u kunt komen hoe laat u wilt. Naast het gebruikelijke menu kunt u ook kiezen uit het speciale Kerstmenu dat we samengesteld hebben. Deze sturen we u graag toe.

Verder verzorgen we relatiegeschenken en kerstpakketten. We hebben hiervoor een showroom achter het restaurant. De meeste artikelen en producten importeren we zelf uit Italië. Ook is het mogelijk uw eigen fles wijn te personaliseren met een voor u/eigen ontworpen etiket. Dus wanneer u een origineel en persoonlijk cadeau wilt geven kunt u bij ons terecht.

En heeft u al eens onze gezellige en interessante wijnproef avond bezocht? Dit zijn avonden waarop we u graag kennis laten maken met de beste, soms nieuwe, wijnen welke Italië te bieden heeft. Vaak is het thema een regio, niet zelden het geliefde Sicilië, de geboortestreek van eigenaar Gioachino. We organiseren deze avonden al zo'n 20 jaar, eens in de 2 maanden, en nog steeds is de animo groot, bij ons en onze gasten. Gioachino vertelt u, met veel enthousiasme, interessante wetenswaardigheden over de streek en haar wijnen. Naast de wijnen wordt er een passend 4-gangen menu geserveerd. Ook is er live muziek om de avond compleet te maken. Voor dit 4 gangen menu en 1 glas passende wijn per gang rekenen wij €52,50 p.p. Wanneer u belangstelling heeft om hier vrijblijvend van op de hoogte te worden gehouden laat u dan uw email adres achter bij de bediening. De eerstvolgende wijnproef avond is zaterdag 25 januari, daarna zaterdag 21 maart Als u op zoek bent naar een originele avond uit rond de feestdagen voor uw bedrijf, vereniging of familie is dit een geweldig idee. Bij u op locatie of bij ons op de speciale bovenverdieping voor partijen. Deze gezellige ruimte is ook geschikt voor buffetten en andere soort feesten, graag laten we u de mogelijkheden zien. In overleg kunnen we een voor ieder passend arrangement organiseren. U kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie of een afspraak. Stuurt u dan een mail naar ladolcevitadiommen@gmail.com of bel Gioachino op telefoonnummer 0655586697.

Tanti Saluti, G. Giarrattana & team “La Dolce Vita"